Om oss:

Watech AS har kontorer og verksted med tilhørende kai på Hafrsfjord i Stavanger. Vårt motto er: vann som verktøy. Vi har et fullt utstyrt verksted, som inkluderer vannskjæringavdeling og maskineringsavdeling, for produksjon og utvikling. Watech har lang erfaring på å utvikle systemer med både kreative og fleksible løsninger og er problemløsere innen spyleteknikk - fra enkelt spylerutstyr til automatiserte spyleranlegg. Kundemassen vår varierer fra offshore/marine industri, landbasert virksomhet og offentlige etater.

Vi har som mål å være en leverandør som løser oppgaver og utnytter tilgjengelige ressurser på en best mulig og rasjonell måte. Vi benytter 3D modellering til mekanisk design, som gir en god arbeidsflyt til produksjon i vårt verksted. Watech representerer også kjente leverandører innenfor pumper og dyser.
  • Våre tjenester omfatter vannskjæring, maskinering, rådgivning, design av systemer, utvikling, produksjon, produktsalg, service og utleie.
  • Watech as tar mål av seg til å være en leverandør som løser oppgaver og utnytter tilgjengelige ressurser på en best mulig og rasjonell måte.
  • Kvalitetssystemet er i henhold til NS-ISO standard.

Beliggenhet: