Om oss

Lang og bred erfaring innen vannskjæring, maskinering og produktutvikling

Vi har kontorer og verksted med tilhørende kai på vakre Hafrsfjord i Stavanger.

Verkstedet er fullt utstyrt og inkluderer vannskjærings- og maskineringsavdeling, for produksjon og utvikling. For å skape en god arbeidsflyt til produksjonen, benytter vi oss av 3D modellering til mekanisk design.

Vi er veldig stolt av vårt flaggskip, Abrajet, en maskin vi har designet og utviklet. Abrajet tilbyr innovative løsninger for kaldkutting. Dette avanserte systemet benytter vann blandet med abrasivt materiale, for å kutte gjennom metall uten å generere varme. Metoden er både effektiv og sikker, ideell for bruk i farlige miljøer hvor gnistdannelse må unngås. Med Abrajet får du presise og rene kutt, perfekt for offshore og industrielle applikasjoner.

Hos oss har våre ansatte lang erfaring med å utvikle systemer, med både kreative og fleksible løsninger. Vi er problemløsere innen spyleteknikk – fra enkelt spylerutstyr til automatiserte spyleranlegg. Kundemassen vår varierer fra offshore/marine industri, landbasert virksomhet og offentlige etater.

Våre tjenester omfatter vannskjæring, maskinering, rådgivning, design av systemer, utvikling, produksjon, produktsalg, service og utleie. Vi representerer kjente leverandører innenfor pumper og dyser.

Målet vårt er å være en leverandør som løser oppgaver effektivt og utnytter tilgjengelige ressurser på best mulig og optimal måte.

Kvalitetssystemet er i henhold til NS-ISO standard.