Vannskjæringsbord

Nyhet: Nytt vannskjæringsbord

Vi fortsetter med vannskjæringseventyret som begynte for over 23 år siden. Vi har fått installert et splitter nytt Waterjet vannskjæringsbord. Det nye bordet er mer nøyaktig og gir mer presise kutt. Vi har fortsatt to vannskjæringsbord og tar på oss både små og store vannskjæringsoppdrag.

Vi kan tilby vannskjæring i våre to vannskjæringsbord. Metoden er basert på kaldkutting med et vanntrykk på 3-4000 bar, og kan skjære i de fleste materialer. Gjennom en fokuseringsdyse tilsettes små menger slipemiddel i vannet, og gjør det mulig å skjære gjennom myke og harde materialer på en tykkelse fra 1 til 120mm. Vannskjæring forårsaker ingen spenninger i materialet som ellers kan oppstå ved bruk av varme. Vi kan tilby skjæring basert på ferdige tegninger i dxf eller dwg format (autocad), men vi kan også konstruere delene og konvertere filene til skjæremaskinene.

Kontakt oss

post@watech.no

Dyse med vannskjæringsstråle som skjærer en stålplate

Roboten med 6 akser + ekstern akse gjør at vi kan kutte i 3D og få den riktige kutte vinkelen. Profilkutting og enkle kapp av rør utføres med et rent og kaldt kutt med stor nøyaktighet. Det er mulig å få kutt med eller uten fuger. Ved hjelp av RobotStudio og SolidWorks tegneprogram kan man skjære ut tredimensjonalt. F. eks. profilkutting, support av albu/rør, doblingsplater og lignende. Offline programmering gjør det mulig å simulere det som skal skjæres. Metoden er basert på kaldkutting med et vanntrykk på 3-4000 bar. Gjennom en fokuseringsdyse tilsettes små mengder med slipemiddel i vannet og gjør det mulig å skjære gjennom myke og harde materialer i en tykkelse fra 1mm til 120 mm.