Vannskjæring og maskinering 

Vi tilbyr både vannskjæring og maskinering hos oss. Noen ganger kan du ha behov for bare vannskjæring eller bare maskinering, eller begge deler, det får du hos oss.

Kort leveringstid

Færre mellomledd

God kapasietet

Hva vi kan tilby

Produktutvikling og design

Vi har lang erfaring med å utvikle systemer og produkter, som har både kreative og fleksible løsninger. Ofte kommer kunden til oss med et problem eller utfordring. Da designer vi og tegner produktet i CAD tegneprogram. Sammen med kunden finner vi den rette løsning.

Rådgivning og kalkulering

Vi kan bistå med rådgivning og kalkulering. Vi bruker det siste innen programmerings software, noe som gir høy effektivitet og sikkerhet gjennom alle ledd i produksjonen.

Maskinering

Kapasiteten er god i vår maskineringsavdeling, med moderne CNC styrte maskiner: Puma MX 2500ls, Doosan Puma 3100Y og Puma 230M. Vi maskinerer i de fleste typer materialer og har alt fra stykkproduksjon til større serier.

Vannskjæring

Vi skjærer de fleste materialer og har to vannskjæringsbord i drift. Du kan komme med egne tegninger i dxf, dwg eller step format eller en skisse, så kan vi hjelpe til med å tegne produktet. Vannskjæring forårsaker ingen spenninger i materialet som ellers kan oppstå ved bruk av varme.

Her er noen av produktene vi har maskinert:

Ferdig maskinert del i CNC maskin
Sylinder av stål i CNC maskin
Maskinert del i CNC maskin
Liten svivel i stål
Maskinert del i CNC maskin
Ferdig maskinerte deler på hvit bakgrunn
Ferdig maskinert del i CNC maskin
To maskinerte deler